Faber Gala doorkijk – tunnel

De Faber Gala Mystic-Fire is een elektrische sfeerhaard op waterdamp, speciaal ontwikkelt als tunnel of doorkijk sierhaard. Aan de voor en achter zijde is de haard voorzien van glas, deze kunt u naar wens ook weg laten.

Het Opti-Myst vuur bestaat uit een vuurbeeld van ultradunne waterdamp, en maakt een einde aan het ‘platte vuurbeeld’ van elektrische haarden. Het Mystic-Fire is in hoogte instelbaar waardoor een zeer realistisch 3-D vuurbeeld ontstaat.

Deze Faber Gala waterdamp doorkijk haard wordt standaard met een stalen rugwand en een glaspaneel geleverd, zo kunt er later altijd weer een fronthaard van maken. Dit model heeft geen verwarming of kachel. Bediening kan via de open haard op met de meegeleverde afstandsbediening. Wilt u liever een soortgelijke haard met verwarming, bekijkt u dan het model Albany, deze heeft een kachel functie van maximaal 2000 watt.

Tip: je eigen doorkijk haard maak je ook met de Cassette serie (bv Cassette M of L, of de 400/500/600/1000), je zit dan niet vast aan vaste maatvoeringen. Laat je fantasie gaan en creëer een roomdivider waar je vrienden en familie van opkijken.

Website: www.waterdamphaarden.nl

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s