Faber Albany inbouw

De Faber Albany Opti-Myst is speciaal gemaakt voor de klassieke open haard uitstraling De zijwanden en achterwand zijn van zwart staal gemaakt. Verder heeft de waterdamp sfeerhaard alle kenmerken van een haard uit de cassette range van Faber, een vast gemonteerde houtset met geïntegreerde LED verlichting als gloei effect, een verdamper voor het rook effect en halogeen lampen met een oranje coating voor het vuureffect. De Albany sierhaard Mystic Fire heeft een verwarming of kachel van maximaal 2Kw en is thermostatisch instelbaar op het apparaat.

Het Opti-Myst vuur bestaat uit een vuurbeeld van ultradunne waterdamp, en maakt een einde aan het ‘platte vuurbeeld’ van elektrische haarden. Het Opti-myst vuur is in vlam hoogte instelbaar waardoor een zeer realistisch 3-D vuurbeeld ontstaat.

Deze waterdamp sfeerhaard met uittrek lade aan de voorzijde om het waterreservoir bij te vullen heeft een afmeting van (bxhxd) 64 x 70 x 30 cm. Naast een moderne inbouw variant kun je deze Albany waterdamphaard helaas niet met een klassieke sierschouw combineren.

Website: www.waterdamphaarden.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s