Faber Hemmet met schouw Flora 435

on

De Faber Hemmet Opti-Myst in de kleur zwart is een elektrische sfeerhaard op waterdamp, speciaal gemaakt om de klassieke kachel van vroeger te benaderen. De Hemmet heeft een mooie houtset waar LED verlichting in verwerkt is waardoor het echt lijkt alsof de houtstammen gloeien.

De originele Faber Flora 435 schouw is gemaakt van een composiet steen met de uitstraling van een echte marmeren schouw ombouw. Faber levert deze schouw in 2 uitvoeringen, een klassieke en een moderne uitvoering. De klassieke heeft bewerkingen / frijningen aan de voorzijde en de moderne versie is egaal en heeft geen bewerkingen. De moderne uitvoering is iets goedkoper omdat er geen bewerkingen voor u op worden gemaakt.

Naast de keuze klassiek of modern kunt u de de schouw laten zoeten of polijsten. Gepolijst wil zeggen dat het oppervlakte van de schouw glimmend en glad is. De gezoete uitvoering glimt niet en heeft daardoor een doffe en stroef oppervlakte.

Het Opti-Myst vuur bestaat uit een vuurbeeld van ultradunne waterdamp, en maakt een einde aan het ‘platte vuurbeeld’ van elektrische sfeerhaarden. Het Opti-myst rook effect is in hoogte instelbaar waardoor een zeer realistisch 3-D vuurbeeld ontstaat.

Deze Faber Hemmet Mystic Fire is een waterdamp haard puur sang en heeft naast de genoemde gloei houtjes ook een heerlijke verwarming in twee vermogens standen, zo heeft u altijd een aangename temperatuur in huis. Het stoom, mist  of rook effect is koud waardoor de sierhaard veilig is in de buurt van kleine kinderen. Deze energie zuinige mist haard is te  bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

Website: www.waterdamphaarden.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s